Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

10

Prison Escape at home

Babet

Leuk spel met passende moeilijkheidsgraad! Makkelijk zelf uit te voeren en om eens een anders spel te spelen.

8

Prison Escape at home

Danique

Super leuk spel! Erg spannend. Leuk om thuis met het gezin te spelen!

10

Moorddiner

Melanie de Krom

Met een team van 12 personen is dit zeker een goede aanrader als teambuilding. Collega's onder elkaar.

Den Haag
Moorddiner
16 maart 2020
10

Maffia Diner Moordspel

Araya van Leuken

Erg leuk uitje! Originele opdrachten en leuk moordspel. Bedankt!!

10

Moorddiner

Miranda Brands

Het was een hele leuke middag, echt top en enthousiast georganiseerd!!

Sneek
Moorddiner
16 maart 2020
9

Wedden dat ik het kan!

Vrijgezelle dames

We hebben het superleuk gehad en heel veel gelachen! Fijn dat het uitje door kon gaan!

8

Moorddiner

Marlijn

Ontzettend leuke avond gehad, super leuke host, fantastich ons spel begeleid. Heel erg gelachen, genoten en plezier gehad. Mede dankzij de geduldige Turan. Was fantastisch!!

Nijkerk
Moorddiner
14 maart 2020
8

Escape in the City

Peter

Zit leuk in elkaar, was erg gezellig. De puzzels zijn goed te doen en zorgt ervoor dat het spel snel verloopt. Wij waren met twee teams, leuk competatief. Begeleiding was enthousiast met goede uitleg. Al met al een leuke middag!

10

City Hunters

Romee

Superleuke activiteit gehad, veel spanning en sensatie tijdens het spel! Ook leuke begeleiding erbij. Kortom: leuke en actieve middag gehad!

Apeldoorn
City Hunters
14 maart 2020
8,5

Moorddiner

Van de walle

Erg leuke avond gehad. Creatieve oplossingen op het einde zorgde voor veel gelach. Tijdens het spel een gezonde discussie. Alom een erg leuke avond gehad.

9

City Hunters

Lero klop

Leuke middag gehad iedereen enthusiast

Brugge
City Hunters
7 maart 2020
8

Escape in the City

L. Schuffelen-Vonk

We hebben het erg leuk gehad tijdens de city escape. Het was een leuk en uitdagend spel, waarbij we de hele stad door zijn gegaan! De moeilijkheid varieerde wel (of wij zijn heel slim voor sommige puzzels ­čśë)

8

Moorddiner

Nicole

Heel erg leuke avond gehad met ons team! De avond wordt leuk aangekleed met probs en de iedereen wordt toch stiekem heel fanatiek door het leuke verhaal en enthousiasme van begeleiding van Stefano.

Almere
Moorddiner
6 maart 2020
10

Moordspel

Vy

Leuke sfeer, toffe opdrachten, enthousiaste begeleider, veel gelachen. Ideale teambuilding! Credits to Chris!

Waregem
Moordspel
6 maart 2020
10

The Hangover

lonneke ten Hove

Erg leuke activiteiten met een hele leuke begeleider!! Bedankt Babet!

10

Escape Dinner Room Spel

Tessa

Super leuk escape dinner room spel gedaan! Stafano deed t echt super leuk, maakte een hele goeie sfeer. Spel was cool en natuurlijk echt vet dat de bride to be nog (eerlijk!) gewonnen heeft ook!!

10

Moorddiner

Ypke Boudry

Leuke activiteit voor zowel jong als oud. We hadden heel veel plezier!!

Kortrijk
Moorddiner
24 februari 2020
10

Gek op Holland

Lisette Verburg

Het was een gezellige middag/avond met een enthousiaste gastvrouw.

Amersfoort
Gek op Holland
24 februari 2020
9,5

Alles mag op Zaterdag Quiz

Engelen

Het was top, recep voelde gasten heel goed aan , hij deed het fantastiach! Voor herhaling vatbaar met recep AUB

8

Moorddiner

Karen De hornois

Super toffe avond gehad. Fantastische begeleiding. Een echte aanrader.

Mechelen
Moorddiner
22 februari 2020
9,5

Moorddiner

Nora Ben Hamed

Na een lekkere lunch het spel gespeeld. Een zeer goede en boeiende activiteit met een geweldige spelbegeleider!

Brussel
Moorddiner
21 februari 2020
9,5

Moorddiner

Brainnet

Erg leuk gedaan, was gezellig. Zeker aan te raden !

Houten
Moorddiner
20 februari 2020
9,5

Moorddiner

Renee

Leuk spel! Erg gezellig , ook leuk uitgelegd. Voor herhaling vatbaar !

Tiel
Moorddiner
17 februari 2020
10

Jacht naar de macht!

Tinne Raele

We had a great team building. Thx Loes for your enthusiasm!

Ieper
Jacht naar de macht!
17 februari 2020
10

Escape in the City

Sarah Lauwers

Toffe opdrachten en zeer goede begeleiding. We hebben ons allemaal super geamuseerd! Tot in Hasselt ;-)

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen