Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

9
John Bakkers

Gisterenavond een geweldig Moorddiner gespeeld in Amsterdam! Tbevents bedankt voor de leuke en gezellige avond!

7,5
Mustafa

Het was een gezellige avondje, eten met spelletje erbij. Het spel was heel bijzonder met het eten erbij

Hoorn
Diner Moord Spel
19 november 2017
9,5
Anneke

Hoi hoi we hebben de escape in de City gelopen . Deze is helemaal Toppie . Super middag gehad ,de leider was Didier Merkenstein ,hij doet het Toppie (is een oud collega ) deze escape is voor herhaling vatbaar . Groetjes lidl s’heerenberg

8,5
Riemkje Nieholt

Op 11 november 2017 hebben wij een fijne feestavond gehad met heerlijke dans muziek en tussendoor de goede/fout bingo georganiseerd door TB. Er werd door de TB medewerker goed ingespeeld op de wensen van ons feestje. De activiteit was op en top verzorgd.

9
K Bonthuis

Superleuke avond gehad met een top gastheer!!

9
Marisa

Het was een avond vol mysterie, ons hockeyteam heeft na vele hints als nog niet de dader geraden. Lieke was een erg lieve enthousiaste vrouw. Zeker een aanrader!

9
Miranda de Jong

Een absolute aanrader voor een gezellige middag! Team heeft genoten.

9
Amra Hedzic

We hebben een leuk vrijgezellenfeestje gehad met 6 pers.

Het was een super leuk en grappig spel.

De begeleiding was Top!

8
Dylan van Giessel

Erg gezellig om met een groep te doen als teambuilding!

Rotterdam
Jachtseizoen
16 november 2017
8,5
Joke Willemsens

Leuk spel dat voor de nodige spanning en humor zorgde.

9
DZC '68

Sfeervol, ruime keus, voor ieder wat wils. Top geregeld!!

8
Hoksbergen

Pak 'm en Go! in Utrecht gespeeld met vrienden. Gezellige dag gehad. Leuk spel! Veel gelachen om de groepsfoto opdrachten!!

Utrecht
Pak 'm en Go!
16 november 2017
9,5
Bianca Groenendaal

Het was een leuke avond! Spannende moord en zeker lastig om op te lossen. Leuk idee voor tijdens een etentje. Ga zo door!

9
Dorien

Leuke activiteit, goede spelbegeleiding, echt een teambuilding activiteit

Utrecht
Escape in the City
11 november 2017
8
Jesse keizer

Goede begeleiding. Spontane gast leuke dag gehad!

Utrecht
The Hangover
11 november 2017
8,5
Valerie van den Broek

De begeleide zorgde voor een super toffe sfeer. we hadden een hele fijne teambuilding!!

9,5
Schuurman schoenen Borculo

Goede ervaring! Duidelijke communicatie. Zeker de moeite waard om jullie aan te bevelen. Bedankt!

Doetinchem
Cluedo
7 november 2017
10
M. Baysan

Top georganiseerd waardoor een gezellig afdelingsuitje ontstond. Grote dank!!

8
Willem den Boer

Leuke activiteit. Diverse opdrachten. Veel gelachen en plezier gehad!!

Leeuwarden
Crazy 88
7 november 2017
9
Marijke Macharis

We hebben door TB Events een aangename avond gehad met veel plezier en lekker eten.

Aalst
Diner Moord Spel
7 november 2017
9,5
Romy Berends

Onwijs leuke avond gehad. Dank jullie wel!!

Ideaal als teamuitje!

8,5
Janssen

Leuke bijdrage aan de avond! Goede spelleider, erg enthousiast!

7,5
Roelofs

Het was een geslaagde tocht door de stad.

Leuk teamuitje gehad!

9
Molenveld

We hebben een leuke, gezellige middag gehad met heerlijk weer. Een goede mix van moeilijkheid puzzels.

9
AJM Schepers

We hebben een leuk avondprogramma gehad waarin ieder actief moest zijn. Top! Niks meer aan doen!!

Delen