Vriend of verraad? in Volendam

Manipulatie, leugens en bedrog zijn de sleutelwoorden van dit razend spannende spel. Heb jij een vlijmscherpe mensenkennis en een neusje voor verraad? Of ben jij die échte verrader die met een lach op z’n gezicht mensen bedriegt? Dan is dit spel écht iets voor jou. Voltooi met je groep alle missies en vul de prijzenpot met zilver. Of ga je voor eigen gewin en probeer je een wapenkamersleutel te bemachtigen? Keuzes, keuzes, keuzes.

De verraders doen er alles aan om in de schaduw te blijven. Na de speluitleg van onze begeleider worden de verraders willekeurig gekozen in jullie groep. Jullie gaan op pad met alle spelbenodigdheden gewapend met de TB Events app op je smartphone. Gedurende het spel worden jullie op de proef gesteld door middel van uiteenlopende opdrachten. Je speelt het spel door alle gemarkeerde locaties te bezoeken die je kunt vinden op de app.

Maar vergeet niet: de verraders zijn altijd in jullie midden!

 

Meer lezen

Vriend of verraad?


Vanaf 10 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Fris / bier of wijn bij terugkomst

Volendam

Volendam is een dorp gelegen in de gemeente Edam-Volendam, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.Volendam heette oorspronkelijk Vollendam. Oorspronkelijk kwam hier de E of IJe, waaraan de plaats Edam lag, in de Zuiderzee. In 1357 groeven de Edammers een kortere verbinding tussen het Purmermeer en de Zuiderzee. Daarna werd voor de oude haven van Edam een dam aangelegd en de oude haven werd dichtgemaakt; vandaar Vollendam. Al snel vestigden zich hier boeren en vissers.

Tegenwoordig is Volendam een plaats met zo'n 21.000 inwoners. De toeristen komen van heinde en ver op zoek naar lang vergeten klederdracht en vissersboten. Daarnaast vinden ze ook souvenirwinkeltjes aan de haven en een boot die hen naar Marken kan brengen. En een bevolking die zich qua gebruiken en modebeeld onderscheidt van de rest van Nederland middels onder andere een kenmerkend dialect, het Volendams. Daarnaast is Volendam historisch gezien altijd een zeer rooms-katholiek dorp geweest in een verder veelal protestantse omgeving. In vroeger tijden was het dorp bekend omdat het het hoogste aantal Nederlandse missionarissen en priesterroepingen per vierkante kilometer kende. Door de secularisatie en ontkerkelijking loopt echter ook in Volendam het kerkbezoek terug. In de laatste jaren kwam echter wel een revival, zo berichtte De Groene Amsterdammer over de oplevende Maria-devotie rond de kapel van het beeld Onze Lieve Vrouw van het Water van de Rooms Katholieke Hille Kok.

Volendam
Delen
Ook dit uitje doen