Vriend of verraad? bij Sint-Truiden Centrum in Sint-Truiden

Manipulatie, leugens en bedrog zijn de sleutelwoorden van dit razend spannende spel. Heb jij een vlijmscherpe mensenkennis en een neusje voor verraad? Of ben jij die échte verrader die met een lach op z’n gezicht mensen bedriegt? Dan is dit spel écht iets voor jou. Voltooi met je groep alle missies en vul de prijzenpot met zilver. Of ga je voor eigen gewin en probeer je een wapenkamersleutel te bemachtigen? Keuzes, keuzes, keuzes.

De verraders doen er alles aan om in de schaduw te blijven. Na de speluitleg van onze begeleider worden de verraders willekeurig gekozen in jullie groep. Jullie gaan op pad met alle spelbenodigdheden gewapend met de TB Events app op je smartphone. Gedurende het spel worden jullie op de proef gesteld door middel van uiteenlopende opdrachten. Je speelt het spel door alle gemarkeerde locaties te bezoeken die je kunt vinden op de app.

Maar vergeet niet: de verraders zijn altijd in jullie midden!

 

Meer lezen

Vriend of verraad?


Vanaf 10 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Fris / bier of wijn bij terugkomst
Sint-Truiden Centrum  in Sint-Truiden

Sint-Truiden Centrum in Sint-Truiden

Een leuke locatie in het centrum van Sint-Truiden? U kunt dit zelf regelen maar wij helpen u ook graag bij het vinden van een geschikte locatie voor uw uitje.  

Sint-Truiden

Sint-Truiden telt tweebezienswaardgheden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan: het belfort op de Grote Markt en het Sint-Agnesbegijnhof. Het Belfort van Sint-Truiden is een historische belforttoren, die oorspronkelijk deel uit maakte van de lakenhal. Tegenwoordig is het belfort onderdeel van het stadhuis van Sint-Truiden, dat in de 18e eeuw om de lakenhal heen gebouwd werd. Het onderste deel van het belfort dateert uit de 13e eeuw, de rest uit 1608. In 2005 werd het belfort van Sint-Truiden op de werelderfgoedlijst van de UNESCO geplaatst als onderdeel van de groepsinschrijving van 56 belforten in België en Frankrijk.
De hallen uit 1366 vormen thans een deel van de benedenverdieping van het stadhuis, waarvan de gevels in 1754-55 vernieuwd werden door de Luikse architect Etienne Fayen. De 18e-eeuwse vertrekken op de verdieping zijn rijk gedecoreerd met stucwerk. De reliëfs in de vestibule van 1788 zijn gesigneerd door André Vivroux uit Luik. De allegorieën op de schoorsteenmantel van de raadzaal-trouwzaal zijn olieverfschilderingen van de Maastrichts-Luikse schilder Jean-Baptiste Coclers. Op de kroonlijst staan de wapens afgebeeld van de elf historische ambachten van Sint-Truiden. Samen met veel andere bezienswaardigheden in het centrum maakt Sint-Truiden uitermate geschikt voor een uniek uitje!
Sint-Truiden
Delen
Ook dit uitje doen