CSI Moordtocht Cold Case
'Bedrijfsuitje verandert in een bloedstollende detective'
Stap uit de dagelijkse sleur, stap in de wervelende wereld van forensische detectives, misleiding en achterdocht. Dit bloedstollende spel verandert elk bedrijfsuitje of groepsuitje in een meeslepende moordzaak. Er is namelijk een lijk gevonden, een zekere Johannes. En alle aanwijzingen duiden op een moord. Wie heeft er een motief en wie speelt de vermoorde onschuld? Aan jou en jouw team de vraag om de zaak op te lossen.
Hoe ga je te werk bij de CSI Moordtocht?
Begin aan de basis: plaats delict. Je volgt de aanwijzingen en leert steeds meer over de achtergronden van het slachtoffer. Ieder spoor kan je dichter bij je dader brengen. Of is het een dwaalspoor? Met jouw team zet je alle informatie op een rijtje en bepaal je de volgende plaats om uit te kammen. Door langs de juiste plaatsen te gaan, kun je de vitale informatie vergaren om de zaak te kraken.
Wat staat je te wachten tijdens de CSI Moordtocht?
Detective word je niet zomaar. Daarom begint de moordtocht met een goede uitleg om je op scherp te zetten. Dan volgt de briefing. Na de uitleg worden de teams gevormd. Hierna bezoek je de plek van de moord, voor een eerste onderzoek.
Nu komt het er op aan: welke moordverdachten ga je als eerste aan de tand voelen, welke getuigenissen zijn doorslaggevend? Samen met jouw team stel je een lijst op met hoofdverdachten en hun motieven.
Eenmaal terug op het rendez-vous-punt overhandig je deze lijst aan de commissaris. Na terugkomst worden de rapportages nauwkeurig beoordeeld. Dan wordt het winnende team bekend gemaakt en het plot uitgelegd. Case closed.
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 222 plaatsen mogelijk
|
|
Al onze uitjes zijn coronaproof! |
In juni 2007 opende op de Kortrijkse Grote Markt Brasserie Royale. 'Brasserie Royale wil niet enkel klasse uitstralen op een toplactie als de Kortrijkse Grote Markt', zegt investeerder Francis Vantomme. We hopen ook op een meerwaarde voor de hele regio. We merkten de jongste tijd dat er voor de traditionele seizoensgebonden keuken heel wat mensen uit onze streek de grens over trokken, bijvoorbeeld naar Rijsel. Met Brasserie Royale willen we hierop een volwaardig antwoord bieden. De kers op de taart zijn de kunstenaars die bij ons exposeren.'