Maffia Moordlunch bij Brasserie Springerin Schoonhoven

“Say hello to my little friend!” Plots zit je middenin het Maffiageweld. Kwam je voor een ontspannen avondje ongecompliceerd genieten met collega’s en/of vrienden? Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost. De maffia draait de scepter en er is een moord gepleegd en die ga jij oplossen! Kruip in je rol als Maffiabaas, zijn vrouw Elvira, Rechercheur, Under Cover Agent, Prostituee Rose, Pizzabakker Manny, Casino Baas Angel en meer!
 
Een Maffia Moordlunch is de perfecte combinatie van een heerlijke lunch en een live ‘detective’. Samen met je collega’s of vrienden ga je in teams proberen de zaak te kraken. Overleggen kan, scenario-denken moet, maar houd je oplossingen voor jezelf en jouw team. Voor je het weet ben je zelf betrokken bij de Maffia…
 
Wat staat je te wachten tijdens het Maffia MoordLunch?
Jouw gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten en we maken teams. Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden! Jullie worden gebriefd en door camera beelden terug te kijken zien jullie dat er een brute afrekening heeft plaats gevonden. Terwijl de groep geniet van een luch stuiten jullie op steeds meer informatie, creatieve opdrachten en ingewikkelde puzzels.  Deze informatie zal eerst gedecodeerd moeten worden. Ook moet er een bom ontmanteld worden en door het ontcijferen van verborgen aanwijzingen komen jullie er langzaam achter wie de moordenaar is! Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van de Maffia Moordlunch met het vonnis!
 
 
De Maffia Moordlunch is mogelijk op elke besloten locatie door het land, bijvoorbeeld restaurants of zalencentra.
Deze kun je zelf regelen, maar wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte locatie.
 
Spel kan ook in het Engels, Duits of Frans worden gespeeld.
Meer lezen

Maffia Moordlunch


Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 221 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Lunch
Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Materialen
Prijs voor winnende team
Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Reviews

10
BTV vzw

Het was een heel leuke ervaring voor heel het team.

Er waren alleen maar winnaars. Reuze gezellig. Bedankt.

Antwerpen
Maffia Moordlunch
1 februari 2019
9
Denise Peters

Wij hebben een leuke, gezellige middag gehad met de maffia moordlunch. Wij hebben heel veel gelachen en de begeleiding was heel vriendelijk en enthousiast.

Boxmeer
Maffia Moordlunch
29 maart 2018
Meer reviews

Zij gingen u voor!

25-06-2019

Maffia Moordlunch Antwerpen

29-03-2018

Maffia Moordlunch Boxmeer

07-11-2017

Maffia Moordlunch Gouda
Delen
Ook dit uitje doen