La Casa Del Dinero in Tongeren

Dit spel is gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de papel.

El Profesor heeft jullie hulp nodig! Hij heeft weer een nieuw plan in zijn hoofd om een grote roof te plegen en daarbij heeft hij een goed en gevat team nodig die hem hierbij helpt. Denken jullie dat jullie het geschikte team zijn om deze roof tot een goed einde te brengen en daarna een leven vol rijkdom en plezier te leiden?

Tijdens het La Casa del Dinero spel zullen jullie doormiddel van het oplossen van verschillende hersen krakende en out of the box puzzelopdrachten moeten zien te infiltreren in de bank, de kluis kraken en vervolgens weer moeten ontsnappen uit de bank. Dit spel staat garant voor veel spanning en sensatie. Maar het is ook een flinke uitdaging.

Denken jullie dat jullie over genoeg kennis en omdenk kwaliteiten beschikken om deze grote roof tot een goed einde te brengen? Wacht dan niet langer en help El Profesor door La Casa del Dinero te boeken!

Juist in deze tijd moeten we thuis blijven, maar willen we toch leuke en spannende dingen blijven doen. Dit spel is een combinatie van beide. 

Dit spel speel je gewoon thuis vanachter je eigen tablet. Daarnaast is het superspannend en interactief spel.

 

Meer lezen

La Casa Del Dinero


Vanaf 2 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 1 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Tongeren

Het einde van de 18e eeuw bracht grote veranderingen met zich mee voor Tongeren. De Nederlanden werden ingelijfd door Frankrijk en op bestuurlijk vlak werd de stad onderdeel van het departement Beneden-Maas. Voor het eerst in 1000 jaar was Tongeren niet meer verbonden met Luik. In 1815 werd de stad onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden en in 1830 werd Tongeren uiteindelijk een Belgische stad. Bij de splitsing van Limburg in 1839 werd Tongeren de hoofdplaats van een gerechtelijk en bestuurlijk arrondissement.
Tongeren telt enkele musea, waarvan het Provinciaal Gallo-Romeins Museum wellicht het bekendste is. Reeds in 1851 stichtte het Geschied- en Oudheidkundig Genootschap van Tongeren een museum. De collectie bestond toen uit stukken die dateerden uit verschillende periodes. In 1951 verhuisde het museum naar zijn huidige locatie. Door het toenemende succes waren uitbreidingen nodig in 1958, 1970, 1992 en 2006

De andere Tongerse musea zijn kleiner van opzet. Het Begijnhofmuseum Beghina bevindt zich een begijnenwoning uit 1660. Naast de vaste tentoonstelling over de geschiedenis van het Sint-Catharinabegijnhof worden er ook thematentoonstellingen georganiseerd. De Moerenpoort, een middeleeuwse stadspoort uit 1379, herbergt het wapenmuseum. Binnenin de poort bevinden zich drie kamers waar de bezoekers meer kunnen leren over het militaire verleden van Tongeren. Vanaf het platform bovenop de toren heeft men een panoramisch zicht over de stad, het begijnhof en het natuurgebied De Kevie. In de voormalige kapittelzaal van de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek bevindt zich de schatkamer. De collectie van de schatkamer bestaat uit religieuze kunstvoorwerpen die dateren van de 6e tot de 19e eeuw.

Tongeren leent zich uitstekend voor een uniek bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Zowel unieke stadsspellen als leuke outdoor activiteiten zijn zeer geschikt om in Tongeren te doen. Op zoek naar een uniek uitje? Zie het overzicht van uitjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en familiedagen.

Reviews

9
Yenthe

Heel leuk!

8,5
Evelien

Bedankt voor het organiseren van alles! Het spel was leuk, interessant en gedetailleerd.

10
Koen

Zeer fijne avond gehad met sharon

9,5
Jeannette Boer

Wij hebben hem vandaag gespeeld en het was super leuk! top spel! We hebben ervan genoten. Bedankt :)

Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen