Help, de Kerstman is ontvoerd! Met begeleiding op afstand in Roosendaal

Je kent ze wel, die cruciale gebeurtenissen die je doen rillen van de zenuwen. HELP, de Kerstman is ontvoerd draait hierom! Om jezelf op te vreten zo spannend.
 
HELP, de Kerstman is ontvoerd draait om deze spanning en je telefoon speelt een hoofdrol. Samen met je team ga je de stad in om opdrachten uit te voeren die je via de telefoon doorkrijgt. Bij ieder goed volbrachte opdracht ontvangen jullie een aanwijzing. Hoe beter het samenspel, hoe meer aanwijzingen jullie van ontvangen. Met deze aanwijzingen kunnen jullie de geheime schuilplaats vinden waar de Kerstman vast wordt gehouden. Tenzij een ander team er eerder bij is…
 
Wat staat je te wachten tijdens HELP, de Kerstman is ontvoerd!?
Via telefonisch contact krijgen jij en je groep een uitgebreide speluitleg. Daarna vormen we teams en na een laatste strategische briefing gaan jij en je team de stad in.
 
Via je telefoon krijg je diverse opdrachten en vragen door. Deze voer je uit of beantwoord je. Ook kun je fotopunten scoren voor extra aanwijzingen door bepaalde objecten in de stad te lokaliseren en op foto vast te leggen. Des te meer aanwijzingen, des te groter de kans dat je de Kerstman terug vindt. Aan het einde van het spel keer je terug naar het beginpunt, daar wordt de uitslag berekend en het winnende team bepaald.
 
HELP, de Kerstman is ontvoerd is in diverse steden in Nederland, België en Duitsland te spelen (ook in het Engels).
Meer lezen

Help, de Kerstman is ontvoerd! Met begeleiding op afstand


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 222 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Roosendaal

Roosendaal is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, in deze gemeente wonen 77.571 mensen. Voor de naam Roosendaal zijn er twee verklaringen. De naam zou volgens sommigen een symbolische betekenis hebben. Het ‘dal der rozen’ zou verwijzen naar de Heilige Maria, aan wie de eerste kapel te Roosendaal oorspronkelijk was gewijd. Pas later werd Sint Jan de Doper de patroonheilige. Maria werd in de Middeleeuwen vaak door bloemen gesymboliseerd. Zo stond de witte lelie voor zuiverheid en de roos was het symbool van volmaaktheid. Erg plausibel lijkt deze complexe verklaring niet. Anderen verklaren de naam Roosendaal als rietdal: risse is een andere naam voor riet. Dat is meer aannemelijk. De locatie was oorspronkelijk een bijna drooggevallen moeras tussen de zandruggen of donken, dat in de zomer vol riet stond (volgens Jan Cartens, Voetsporen van mijn moeder. Naast dat Roosendaal geschikt is voor verschillende evenementen is het ook een stad waarbij u kunt genieten van de sfeer!

Roosendaal
Delen
Ook dit uitje doen