Dropping Diner bij Brasserie Springerin Schoonhoven

Geblinddoekt worden jullie naar een onbekende plek gebracht, vanwaar de weg zelfstandig terug moet worden gevonden. Natuurlijk laten we jouw team niet helemaal aan het lot over. Om te helpen krijgen jullie een gps-apparaat, een oude telefoon en een aantal dossiers mee. Door opdrachten te voltooien is er steeds meer kennis over de juiste route te verkrijgen. Zo komen jullie steeds dichter bij het uiteindelijke doel... Bereik zo snel mogelijk samen met jouw team de eindlocatie!

Door het voltooien van de startopdracht zal de eerste gps-locatie worden onthuld. Voer de letter in en volg de satellieten. Zoek een eigen weg om zo snel mogelijk aan te komen bij het eerste checkpoint. Hier wacht een uitdaging. Los alle puzzels op en kraak de codes om de laatste bestemming te bereiken.
Als de eindlocatie is ontcijferd komen jullie veilig thuis maar anders zouden jullie toch echt moeten overnachten in het bos... Kijk goed om je heen en blijf op jullie hoede!


Let op! Voor een spectaculaire dropping raden we aan om dit in het donker te doen. Wij horen graag van u welke start- en eindlocatie uw voorkeur heeft. Als u een dropping wenst in the middle of nowhere, zal de ontmoetingsplek ook dicht bij dit natuurgebied moeten liggen.

 

 

 

 

 

Meer lezen

Dropping Diner


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 4 uur
In 221 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Diner
Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team
GPS Ontvanger
Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Reviews

9,5
Jolanda Outshoven

Organisatie was top! Uitleg spel perfect. Het was daardoor een geweldige avond.

10
Bouchra

Het was een geweldige dag en we hebben zeer genoten. Dank jullie wel voor dit dropping avontuur!

Schagen
Dropping Diner
28 juni 2022
10
Anja

Wij vonden het een leuke avond! Je ziet mensen fanatiek worden. Mooie wandeling gemaakt. Bedankt Lieke!

Gorredijk
Dropping Diner
11 oktober 2019
9
Eddy

De instructies waren duidelijk en werden op een leuke manier overgebracht. De opdrachten waren leuk. We hebben veel gelopen waardoor we veel van Amersfoort hebben mogen zien. Al met al, een geslaagde dag!

Amersfoort
Dropping Diner
13 juni 2019
Meer reviews

Zij gingen u voor!

12-05-2024

Dropping Diner   (Eigen locatie)

10-12-2019

Dropping Diner   (Eigen locatie)

05-07-2018

Dropping Diner  Utrecht

07-02-2018

Dropping Diner  Gent
Delen
Ook dit uitje doen